top of page
MONYA.png

Heartsongs/Soundhealing

In connection with a higher part of my being I sing to you.  The sounds give a resonance which awakens the heart.
You feel more connection to your soul desires and purpose. 

We enter a Golden Age where we may live more and more our authentic selves. In more balance with yourself and with others.

It is about practicing with selflove and selfworth, embracing your talents and gifts and truth. Your truth.

In verbinding met Monya zing ik de ander toe. Ik maak het hart schoon en open deze. Zodat jouw gifts en talenten de uitnodiging krijgt om zich zelf te laten zien. Om je eigen ware authentieke Zelf te worden. Ik geef een trilling die het hart wakker maakt. Zodat je weer in verbinding komt met jouw diepere essentie. 

 

In het hart zit jouw diepste verlangen. De frequentie van het hart is aan het stijgen. De tijd is er nu om te luisteren naar je hart. 

We gaan een Gouden Tijd tegemoet, waarin we meer en meer onszelf en authentieke zijn mogen gaan leven. Meer in balans met jezelf en met elkaar. Het is kiezen voor zelfliefde, jouw talenten en gifts te omarmen jouw waarheid te leven. 

Monya is awakened in me, as a Medicine Woman and Priestess who sings with the currents of Love, High Vibrational frequencies. The fine structure reveals and heals. The voice is resonating through my heart, to your heart. To shine the light upon your way. So your true gift will establish.

Soundhealing.

In this 1 on 1 session Monya sings to your body, your heart. Transmits energy and opens the energetic system. 

Healing energies and currents activates dormant parts of the body. 

bottom of page