De Nieuwe WereldHet lijkt misschien in de toekomst maar is nu al hier. De hogere trillingen zijn al waar genomen. En onze aarde wordt in een een enorme snelheid met licht geïnfiltreerd.

Alles heeft een trilling en frequentie. Als mens kun je binnen jouw bereik waarnemen en ervaren. Zo hebben we allemaal onze eigen ervaringen.

Op collectief niveau is er een mega verandering gaande. Wat in ieder mens te voelen is. We veranderen zelf, en we worden langzaam nieuwe mensen. Homo Transitius. Ons DNA is aan het veranderen. Als je hoog sensitief bent zou je dit letterlijk kunnen voelen.

We gaan naar een tijd waar ons lichaam andere behoeften en kenmerken gaat vertonen. De aardse industrie heeft zijn werk gedaan en zal nu plaats maken voor een zeer fijne nieuwere techniek, die virtueel geavanceerd is. De nano tech die gebouwd is. Maar ook de lichamen van mensen gaan door die verandering heen. Ieder mens/lichaam heeft zijn eigen frequentie en gaat door die transitie op een eigen manier. Het kan heel geleidelijk of plotseling. Dan kun je behoorlijk is schrikken en vervelende verschijnselen ervaren. Daar zal ik later meer over schrijven.
Door die openbaring bij mij is er veel veranderd in mijn leven. Sinds die tijd voel ik me sterk verbonden met de 'Golden Age'. Een tijdperk waar mensen in verbinding met elkaar leefden. In verbinding met de aarde, met spirit en met elkaar. Een eenheid die daar vanzelfsprekend is. Herinnenringen aan de tijd van Lemurië en Atlantis. Die in ieder van ons zit. Een dimensie waar we in hoger bewustzijnsvormen contact mee kunnen maken. Intuïtief kwamen klanken door mij heen. Het voelde dat het van heel diep in mijn systeem kwam. Ik krijg dan tintelingen door mijn lichaam en het voelt kwetsbaar en essentieel.


Heartpieces ontstond voor mij om me door die periode te komen. Mijzelf te herinneren en te ondersteunen. Nu ervaar ik soms hele hoge frequenties en soms hele lage, afhankelijk waar ik me bevind, waar ik me mee verbind. Ik noem dat multidimensionaal ervaren. Of hoogsensitief. Dit is voor iemand die desensitief is niet makkelijk te begrijpen. Ieder mens voelt en is sensitief. Als het hoofd zo sterk heeft besloten dat het niet voelt. Kan het een gevoel totaal blokkeren. Dat kan heel vervelend voelen.


In de laatste kunstwerken die ik maak zitten de klanken en energie van die diepe essentie verwerkt. Door de vormen, kleur en intentie kun je de subtiele energie waarnemen die bij iedereen wat anders oproept of voelbaar is.


0 keer bekeken
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram