top of page

Nieuw paradigma vanuit binnenin.

Bijgewerkt op: 19 jun. 2020

Het lijkt misschien in de toekomst maar is nu al hier. De hogere trillingen zijn al waar genomen. En onze aarde wordt in een een enorme snelheid met licht geïnfiltreerd.

Alles heeft een trilling en frequentie. Als mens kun je binnen jouw bereik waarnemen en ervaren. Zo hebben we allemaal onze eigen ervaringen.

Op collectief niveau is er een mega verandering gaande. Wat in ieder mens te voelen is. We veranderen zelf, en we worden langzaam nieuwe mensen. Homo Transitius. Ons DNA is aan het veranderen. Als je hoog sensitief bent zou je dit kunnen voelen.

We gaan naar een tijd waar ons lichaam andere behoeften en kenmerken gaat vertonen. De aardse industrie heeft zijn werk gedaan en zal nu plaats maken voor een zeer fijne nieuwere techniek, die virtueel geavanceerd is. De nano tech die gebouwd is. Maar ook de lichamen van mensen gaan door die verandering heen. Ieder mens/lichaam heeft zijn eigen frequentie en gaat door die transitie op een eigen manier. Het kan heel geleidelijk of plotseling. Dan kun je behoorlijk is schrikken en vervelende verschijnselen ervaren.


Door die openbaring bij mij is er veel veranderd in mijn leven. Sinds die tijd voel ik me sterk verbonden met de 'Golden Age'. Een tijdperk waar mensen in verbinding met elkaar leefden. In verbinding met de aarde, met spirit en met elkaar. Een eenheid die daar vanzelfsprekend is. Herinnenringen aan de tijd van Lemurië en Atlantis. Die in ieder van ons zit. Een dimensie waar we in hoger bewustzijnsvormen contact mee kunnen maken.


Nu ervaar ik soms hele hoge frequenties en soms hele lage, afhankelijk waar ik me bevind, waar ik me mee verbind. Ik noem dat multidimensionaal ervaren. Of hoogsensitief. Ieder mens voelt en is sensitief. Als het hoofd zo sterk heeft besloten dat het niet voelt. Kan het een gevoel totaal blokkeren. Vaak zijn we door indoctrinatie of conditionering ons gevoelsleven kwijt geraakt. Of de perceptie ervan. En daarnaast de signs die het lichaam geeft kunnen zo subtiel zijn dat we het negeren.


Ik schreef 4 jaar geleden een Manifest van de Nieuwe Wereld. Een beeldvorming voor mijzelf. Hoe ik de wereld zie en ervaar. Het is een pdf met uitleg en ervaringen uit mijn leven. Later ben ik gaan lezen en delen en heeft veel bevestigt in de wervelstorm die door me heen kwam.

Hierin schrijf ik over de Nieuwe wereld. Die we nu aan het bouwen zijn. Het oude werkt niet meer. Ook al willen we nog zo graag dat het blijft zoals het is. De contradicties en schaduwen van de mensheid komen nu in rap tempo aan de oppervlakte. Nogal duizelingwekkend om te ervarenen. De informatie maatschappij die we nu hebben vermenigvuldigt die intensiteit. What to believe or not. De kunst om in jouw centrum te blijven, te weten wie je bent. Het is een mooie en uitdagende reis. De reis naar binnen.

Waar de wijsheid van leven zit opgeslagen. Van ieder moment dat bewustzijn bij ons was. En die is er altijd. Voel je je verbonden met het geheel of voel je je alleen en afgescheiden. Het oertrauma van de mens.


Dit Manifest zal ik delen en hoop dat het je zal inspireren.Als je het Manifest downloadt wordt een donatie zeer gewaardeerd!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De Klank Wetenschap

Hoe klank en balans ons lichaam 'instrument' stemt en daarmee uitlijnt met potentieel wordt in de yoga beoefend door de mantra's te zingen. De Naad Yoga, zoals dat genoemd is het beoefenen van de stem

Balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie

De volle maan in Weegschaal laat ons ervaren dat er balans is, dat we balans kunnen creëren. Op allerlei vlakken kun je je midden vinden. In het midden heb je overzicht of zit je er midden tussen de p

Filosoferen

Wiki kids zegt: Filosofie is grote vragen stellen aan jezelf en dan over die vraag nadenken. Filosofen bedenken na elke vraag weer een nieuwe vraag. Soms kunnen ze zelfs niet ophouden met vragen aan z

bottom of page